Shades Medium(Shades Medium)

Shades Medium(Shades Medium) Shades Medium(Shades Medium) Shades Medium(Shades Medium)
Shades Medium(Shades Medium) Shades Medium(Shades Medium) Shades Medium(Shades Medium)
Shades Medium(Shades Medium)
"Een zwierig boeket in zachte kleuren "
€ 26,95
Aantal: 
Bestellen
 
"Shades is een losgebonden boeket, dat heel vrij overkomt, een echt veldboeket. Door de rozen, anjers en chrysanten ontstaat een boeket dat mooi staat in een warm interieur. Voor in de eigen woonkamer, of om cadeau te doen. Door de hoogte vult het boeket een ruimte en geeft het een moderne uitstraling. Het boeket is ongeveer 60 centimeter hoog. Het boeket blijft tenminste 7-8 dagen mooi.

Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 60
Specificaties: "groot boeket; veelkleurig; o.a.roos, chrysant, gerbera, lisianthus; 60 cm "
Verzorgingstips: Om het boeket minstens 7 à 8 dagen mooi te houden hoeft u slechts twee dingen te doen: * de vaas moet goed schoon zijn (voeg eventueel een druppel chloor aan het water toe) * snijdt alle stelen met een scherp mes schuin af. Voeg tussendoor voldoende water toe.
Aantal takken: 15
Over de teler: "Om mooie boeketten van mooie bloemen te schikken moet je oog en hart voor de bloemen hebben. Melle Jongkind heeft dat: zij kopen alle bloemen dagelijks vers in, als het nodig is via de veiling, als het kan direct bij de kweker. Hun eigen designafdeling houdt de samenstelling van de boeketten nauwlettend in de gaten. "
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Fleurplanten nieuwsbrief.