Kim MediumMix(Kim MediumMix)

Kim MediumMix(Kim MediumMix) Kim MediumMix(Kim MediumMix) Kim MediumMix(Kim MediumMix) Kim MediumMix(Kim MediumMix)
Kim MediumMix(Kim MediumMix) Kim MediumMix(Kim MediumMix) Kim MediumMix(Kim MediumMix) Kim MediumMix(Kim MediumMix)
Kim MediumMix(Kim MediumMix)
Een mooi compact boeket met een leuke variatie aan kleuren. Roosjes en germini's zijn de belangrijkste bloemen in dit prachtige boeketje.
€ 19,95
Aantal: 
Bestellen
 
"Een mix van de mooiste bloemen in de mooiste kleuren. Rozen, gerbera's en chrysanten met opvallende lelies en wat fijnzinnig solidago. Het boeket is ongeveer 40 centimeter hoog en daarmee zeer geschikt voor op bijvoorbeeld de eettafel. Het boeket blijft tenminste 7-8 dagen mooi. "

Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 40
Specificaties: "compact boeket; mix kleuren; roos, gerbera, lelie, solidago, bladgroen; 40 cm "
Verzorgingstips: "Om het boeket minstens 7 à 8 dagen mooi te houden hoeft u slechts twee dingen te doen: * de vaas moet goed schoon zijn (voeg eventueel een druppel chloor aan het water toe) * snijdt alle stelen met een scherp mes schuin af. Voeg tussendoor voldoende water toe. "
Aantal takken: 15
Over de teler: "Om mooie boeketten van mooie bloemen te schikken moet je oog en hart voor de bloemen hebben. Melle Jongkind heeft dat: zij kopen alle bloemen dagelijks vers in, als het nodig is via de veiling, als het kan direct bij de kweker. Hun eigen designafdeling houdt de samenstelling van de boeketten nauwlettend in de gaten. "
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Fleurplanten nieuwsbrief.